De indian summer laat zich ook goed schikken

Het ifotos weer zover, de schitterende kleuren van het najaar zijn weer daar. Bloemen en bessen en bladeren leveren hun bijdrage aan een schitterend tafereel vol nazomerse gloed. De zon en de regen hebben deugd gedaan, de planten en bomen staan er blakend bij. Ideaal om de deuren karrenwijd open te zetten en met een stevige korting de laatste drempel weg te nemen om zich tussen 20 en 28 september op onze kwekerij te komen vergewissen van de onschatbare gevoelens die planten ons kunnen bezorgen.


Naast kleuren zullen immers ook de verfijnde geuren van nectarrijke bloemen en aromatische bladeren je reukzin bekoren. Tal van hagen kunnen ons beschutten tegen inkijk en wind; talrijke bomen zijn geschikt om als airco een frisse lommerplek in je tuin te creëren. En dan de kruiden, bessen, noten en fruit die dit najaar ons in overvloed biedt. Zelfs de ferventste bourgondiers komen hiermee aan hun trekken.
Bij dit alles geven we je graag gepast advies, onze medewerkers zullen je inspireren aan de hand van talrijke bekende en minder bekende taaie troetelplanten om je border of bloembak op te fleuren. Laat je dus niet om de tuin leiden (met al die werken hier..;), het loont echt de moeite even te passeren en stil te staan bij een enorme waaier van planten die storm en wind en klei en zand en zout aan zee trotseren.
Welkom ook op zondag, van 20 tem 28 september van 9-18 u. We zijn bereikbaar vanuit Veurne via de Ieperse steenweg langs het ziekenhuis.

Geef een reactie