OPEN TUIN 2012 : l’été indien

De herfstanemoon stelt haar juweeltjes tentoon !

De mooiste tijd van het jaar is ook de meest kleurrijke : herfstbloeiers, sappige vruchten, sierlijke graspluimen en scharlaken herfstblad schilderen een vlammend palet in parken en tuinen. Ook in de vrije natuur is het een kleurrijk spektakel. Voeg daarbij de vrolijk rondfladderende vlinders, de zoemende bijen en de foeragerende vogels en het plaatje is perfect.

En het ideale moment is daar om nieuwe plantjes aan de grond toe te vertrouwen : de dagen zijn al wat korter en weldadige regendruppels laten zich tijdig vallen, zodat de zomergebakken grond weer wat in actie schiet. Ook wij hebben deugd van wat actie in de tuin : groene vingers getuigen van ons innig contact met al wat om ons heen groeit en bloeit, maar ze verzekeren ons eveneens tegen allerlei kwalen : door in contact te komen met de ontelbare micro-organismen in de aarde bouwen we immers weerstand op.

Al wat we nu in de grond planten heeft nog ruim de tijd om diep genoeg te gaan wortelen zodat de fijne haarworteltjes niet meer door vorst beschadigd kunnen worden. En het aanbod planten, heesters en siergrassen is immens : kom je ervan vergewissen tijdens onze Open Tuin Dagen van 21 september tot en met 1 oktober, behalve op dinsdag. Terzelfdertijd loopt er een promotie-aktie waarbij enkele toppers uit ons sortiment scherp geprijsd staan. Je kan onze folder dowloaden op deze website onder de rubriek Promoties. Hierbovenop geven wij traditiegetrouw 10 % korting op alle planten en vissen. En ook met je Ecocheques kan je bij ons terecht. Dat helpt allemaal ‘menage houden’, zei ons ma. Ook zij zal er weer graag bij zijn, met haar 79 herfstjes… Welkom !

Peter

 

Geef een reactie